O Nama

„Kućico moja, najlepši raju!“ - Branko Ćopić

Umetnost stanovanja

U današnjem svetu, koji postaje sve intenzivniji i užurbaniji, unutrašnji mir dostiže status komoditeta. Posledično, naročito važan deo filozofije savremenog života je Savoir-vivre, ili umeće elegantnog življenja, neophodnog za skladnu svakodnevnicu. Dom, kojeg za većinu ljudi danas predstavljaju stanovi, je sidrište pojedinca ili porodice. Oplemenjivanje životnog prostora je stoga jedan od temeljaca duhovne ravnoteže, jer briše granice između umetnosti i života, stvarajući – umetnost stanovanja.

Naša vizija

Prilagođavanje umetnosti potrebama čoveka, uvođenjem kvaliteta u kombinaciji sa dizajnom uz pristupačnost kao graničnu vrednost.

Naša misija

Dovođenje najboljih brendova koji odgovaraju ovim kriterijumima, u cilju stvaranja ponude sa integritetom i poverenjem.

StanArt

U pitanju je maloprodajni brend veletrgovinske kompanije Sferosmerc iz Beograda. Sastavljena od iskusnih profesionalaca na polju opreme za domaćinstvo, naše dugogodišnje prisustvo na tržištu i poznavanje asortimana se direktno ogleda u decenijskoj vernosti kupaca, kojih ima od multinacionalnih trgovinskih lanaca do lokalnih preduzetnika. Međutim, na ovaj način Vi, prosvećeni stanar, učestvujete u jednom novom konceptu. Dobrodošli i raskomotite se.

Kvalitet

Kvalitet

Od malih radnji do trgovinskih lanaca, svi svedoče o kvalitetu našeg asortimana.

Brend

Brend

StanArt briše granice između umetnosti i čoveka, prilagođavajući je njegovim potrebama i uvodeći je u svakodnevnicu.

Iskustvo

Iskustvo

Dosledno višedecenijsko prisustvo na tržištu nam je izgradilo integritet i poverenje kod klijenata, koji uvek znaju šta da očekuju od nas.

Naši Partneri

Zatvori

StanArt

Umetnost u vašem domu

Zatvori

Korpa (0)

Cart is empty Nema proizvoda u korpi

Zatvori