AIRFRESH CLEAN 300 Prečišćivač vazduha

2 customer reviews

19,999 RSD

EAN: 4006501680945 SKU68094 Kategorija
Zatvori

Dodatne informacije

Težina4780 g
Dimenzije43 × 26 × 26 cm
Materijal

Plastika

Boja

Bela

Zatvori

Recenzije (2)

2 recenzije za AIRFRESH CLEAN 300 Prečišćivač vazduha

 1. Katarina

  Prezadovoljna sam proizvodom, vazduh je vidno pročišćen i neprijatni mirisi neutralisani

 2. Aleksandar

  Odlična spravica.
  U ovim danima povećanog zagadjenja, napravi da moj stan od 40tak kvadrata bude uvek dobro provetren bez da pustam smog spolja da udje.
  Takodje poprilično neutrališe dim i smrad duvana.
  Prezadovoljan sam

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Cancel

Prašina, polen, bakterije, gasovi – ne možemo videti niti osetiti sve što udišemo. A opet, čist vazduh je toliko važan za naše zdravlje – posebno ako patite od alergija. Sertifikovano od Evropske fondacije za istraživanje alergija (ECARF), Airfresh Clean 300 nemačkog brenda SOEHNLE efikasno uklanja do 99,2% svih alergena i zagađivača većih od 3,0 µm iz Vašeg vazduha. Sistem čišćenja u 4 nivoa koji se sastoji od predfiltera i filtera EPA/aktivni ugalj pouzdano uklanja brojne čestice poput kućne prašine, polena, kose, bakterija, grinja, sitne prašine, virusa, pa čak i neprijatnih mirisa i gasova. Povezivo UVC svetlo takođe uništava preostale klice u filtriranom vazduhu. To rezultira vazduhom koji možete slobodno udisati – bez zasuzenih očiju, kašljanja i poteškoća sa disanjem.

Nakon postupka čišćenja, prijatan tihi ventilator ravnomerno i bez smetnji izbacuje čist vazduh u sobu – čak i u spavaćoj. Airfresh Clean 300 uvlači do 170 m³ vazduha na sat. Tako više od tri puta na sat čisti vazduh u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi od 44 m² *. Tri nivoa snage i funkcija tajmera sa 2, 4 i 8-časovnim režimima rada omogućavaju Vam potpuno pojedinačno prilagođavanje trajanja i intenziteta čišćenja vazduha. U noćnom režimu, čistač vazduha radi stalno bez ikakvog osvetljenja, tako da ne ometa Vaš san. Ekran za promenu filtera pokazuje kada je potrebna zamena filtera, tako da se uvek možete osloniti na vazduh koji je stalno čist.

*Izračunato prema NRCC-54013; Pogodno za veće prostorije sa dužim periodima rada.

Garancija od 2 godine.