AIRFRESH WASH 500 Prečišćivač vazduha

29,999 RSD

EAN: 4006501680921 SKU68092 Kategorija
Zatvori

Dodatne informacije

Težina8000 g
Dimenzije42 × 31 × 45 cm
Materijal

Plastika

Boja

Bela

Zatvori

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AIRFRESH WASH 500 Prečišćivač vazduha“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Cancel

Čist, zdrav i prirodno vlažan vazduh u vašem domu uz pomoć samo jednog uređaja! Prečišćivač AirFresh Wash 500 nemačkog brenda SOEHNLE Vam omogućava bolji kvalitet života u Vašem domu, zahvaljujući trojslojnom sistemu filtera: predfilter, EPA filter i filter sa aktivnim ugljem oslobađaju vazduh od polena, kose, sitne prašine, kućne prašine, grinja i neprijatnih mirisa. Koristi bubanj za čišćenje koji se rotira u vodi za dalje uklanjanje i najmanjih čestica iz vazduha – ovo je dvostepeni sistem koji je 30 puta efikasniji od prečišćivača vazduha bez EPA filtera. Očišćeni vazduh se zatim ravnomerno raspoređuje po celoj sobi i vlaži tehnologijom isparavanja.

Prirodna, efikasna tehnologija raspršivanja obezbeđuje posebno higijensko vlaženje vazduha, bez zagrevanja vode ili stvaranja vidljive vodene pare. U poređenju sa ultrazvučnim ovlaživačima, Airfresh Wash 500 oslobađa do 99% manje bakterija. Trenutna vlažnost vazduha u sobi, koju određuje integrisani senzor, uvek se prikazuje na velikom osvetljenom LCD ekranu. U automatskom režimu, Airfresh Wash 500 kontroliše vazduh u sobi i automatski prilagođava intenzitet vlaženja tako da se održava konstantan, zdrav stepen vlažnosti. Sa tri nivoa snage, neprekidnim podešavanjem željene vlažnosti do 80% i tajmerom koji omogućava maksimalno 12 sati rada omogućava vam individualno prilagođavanje trajanja i intenziteta čišćenja vazduha. Kada se postigne željeni stepen vlažnosti ili ako se rezervoar za vodu isprazni, uređaj se automatski isključuje.

Veliki uklonjivi rezervoar za vodu sadrži 4,9 l i omogućava vlaženje prostorije do 35 m². Ekran filtera pokazuje kada je potrebna zamena filtera, tako da se uvek možete osloniti na čist vazduh. Kvalitetni filteri u Airfresh Wash 500 prečišćivaču osiguravaju da je proizvod pogodan za alergije, za šta ga je i sertifikovao Evropski centar za istraživanje alergija (ECARF).

Garancija od 2 godine.